Serveren er død, længe leve serveren…?

February 28th, 2009

For cirka to uger siden, gik system drevet i min server i stykker.
Jeg havde backup af noget af de data der lå derpå, men langt fra alt.

Nogle få ting kunne reddes, men desværre ikke databasen og to-tre sites.

Jeg har prøvet at redde drevet med SpinRite. Men efter at have kørt det i 10 timer, estimerede den at det ville tage over 2000 timer (næsten 3 måneder) at genoprette drevet. Samt markeret de to første sektorer på disken som værende permanent tabte. Hvilket jeg fik at vide af nogle der kender SpinRite, var meget meget slemt og at det ikke er sandsynligt at drevet kan reddes.

På grund af dette, har jeg besluttet at flytte siderne og min mail, til en vens server og ikke længere selv  have en server stående.

Posted by DarkFox

Trackback URL for this entry